mandag, januar 04, 2010

Spark

Idag sparket jeg til jobb. Det var friskt og deilig. Brukte vel ca en halv time, men det var fordi jeg måtte bære sparken den siste delen av veien fordi de hadde strødd i området før og på parkeringsplassen på jobben....makan :-) Men skal ikke klage, det var flott sparkeføre resten av veien. Ja, så var det full fres tilbake på jobb. Må innrømme det var vanskelig å stå opp, hardt å vekke snuppa for skolen, og måtte fortelle henne at de andre sover enda fordi det er planleggingsdag i barnehagen. Jeg var misunnelig jeg også.
Det var fint å se kolleger igjen, men kjipt å åpne mailboksen. Men man skal være glad man har en jobb og mye å gjøre.

3 kommentarer:

 1. Spark er gøy da :-)
  Er jo deilig å komme seg tilbake til hverdagen igjen, selv om det er litt slit første dagen. Men som du sier man skal være glad man har en jobb å gå til.
  Ha en flott dag videre på jobb :-)

  klem Tina

  SvarSlett
 2. Å, jeg får gode barndomsminner når jeg ser en spark! Kunne godt tenke meg å begynne å sparke litt selv også, men snøen ligger som regel så kort tid her på sørlandet hvor jeg bor. Dumt å kjøpe en spark hvis jeg bare kan få brukt den noen få dager i løpet av vinteren.Men i år er vi på andre snø-uka allerede, så nå kunne jeg hatt bruk for en.

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg.

  Så kjekt å kunne sparke til jobb da - misunner deg! (selvom du måtte bære den "noen" metre).
  Her er det umulig å sparke - de strør og salter før vi vet ordet av det.
  Koselig blogg du har. Kommer garantert igjen.
  klem Vibeke :)

  SvarSlett