søndag, januar 03, 2010

Hekling og rydding

Idag har vi virkelig fått sjaua! Igår var vi på Ikea og kjøpte garderobeskap og bokhyller til snuppa sitt nye rom. Bilder kommer snart. Vi er snart ferdige. Snekkeren min har satt opp garderobeskap inne hos snuppa som igjen frigjorde et skap på kontoret som jeg har satt all hobbystæsjet mitt i. Har ryddet ut masse fra hennes gamle rom. Ryddet i skapet på rommet til guttene. Og i tillegg har vi ommøblert stua :-)
I tillegg så fant vi nye møbler på Ikea til gamle stua, så nå trenger vi bare å vinne i lotto. Ikke masse -bare litt, det hadde hjulpet det, hehe. Jeg sier ikke nei til en stor pott heller, men da må jeg kanskje begynne å levere en lotto kupong.....

Glemte å skrive et nyttårsforsett- jeg skal lære å hekle. Det har jeg hatt lyst til veldig lenge. Svigermor og jeg skal hekle sjalet som er til høyre på bildet. Min skal selvfølgelig være off-white og hennes skal være i en lekker brun/beige farge. Så fort hun har tydet mønsteret så skal hun lære meg. (stakkars dame....hehe)

Endelig skal jeg lære meg å hekle og kanskje jeg da klarer å lage brikker, duker og korte gardiner etterhvert?
Time will show.

Da er det tid for jobb igjen imorgen. Kjenner det hadde vært godt med en uke til, spesielt siden vi fikk gjort så mye forbedringer hjemme idag.
Ha en flott søndagskveld!

3 kommentarer:

 1. hei og godt nytt år ...!

  hekle, så flott, det skulle jeg ønske jeg
  kunne også, men da må jeg gå et lite kurs først i så fall ...!

  så gøy med shopping på Ikea og nytt rom,
  jeg elsker Ikea og jeg må si jeg elsker å ommøblere og fixe og ordne også ...!
  hvilken blogger gjør vel ikke det ...!

  nyt siste juleferiekvelden :)

  ann-christin
  det hvite ♥

  SvarSlett
 2. Velkommen til bloggen min og tusen takk for koselig kommentar ang outfit innleggene mine!

  SvarSlett