fredag, januar 15, 2010

Baderomsinsirasjon

Det virker som om vi har bestemt oss for å utvide badet, sånn at det blir større. Vi bruker litt av gangen som går til kjøkkenet, for den ene kjøkkendøra skal blendes likevel. Og hva skal vi med en lang, smal gang som ikke brukes til noe fornuftig? Bedre å korte ned gangen og få et større etterlengtet bad! Så da kan vi få et bad på nærmere 5 kvm. Det er jo luksus! Vi som har et skikkelig dårlig bad på knappe 2 kvm nå.

Så nå må jeg plutselig omstille hele tankegangen og tenke på å innrede et stort bad istedet for et lite bad. Et luksusproblem, ja, men jeg liker ikke å ha dårlig tid på sånt. De skal jo begynne snart og badet skal jeg jo være fornøyd med i ganske mange år framover. Det er ikke akkurat et rom som man pusser opp like ofte som andre rom.


Jeg liker jo hvitt selvfølgelig, og på bad synes jeg det er delikat med sand farge. På bad liker jeg også at innredningen (servantskap og evt håndkleskap) er i mørk trefarge. Mannen tror jeg heller litt i retning av grå fliser og hvit innredning. Jeg synes det er lekkert også.Vi liker heldigvis den samme stilen. (selv om min smak er nok litt for shabby og hvitt for hans smak :-)


Siden jeg liker shabby, så er jo hvitt og grått absolutt et alternativ, men jeg er litt redd for at kanskje det kan bli for "kaldt" på badet. Jeg heller litt mer mot litt lunere farger på bad...kanskje.


1 kommentar:

  1. så deilig med litt større bad! Det vil dere trenge etterhvert ja!! Ellers håper jeg vi ses igjen til uka på trening. Må vel bli kvitt denne forkjølelsen snart!!

    Klem

    SvarSlett