fredag, januar 08, 2010

Litt impuls shopping

Igår var vi på en antikk sjappe for å se om vi fant noe vi kunne bruke som servant skap på badet. Og det tror jeg vi fant. Vi må bare dobbeltsjekke målene med rørlegger siden badet er så lite. (det er ikke 4 kvm som jeg skrev i forrige innlegg- det er nok ikke mer enn litt over 2 kvm.) Men den brukt antikk sjappa hadde mye fint nå. Den som hadde vunnet i lotto *drømme drømme*. Men jeg gikk jo ikke tomhendt ut da. Jeg fikk endelig kjøpt med et vaskebrett. Tror jeg har ønsket meg en sånn i godt over 10 år, hihi og aldri somlet meg til å få tak i en. Men nå har jeg!


Og så fant jeg denne fotskammelen til den rokokko inspirerte stolen jeg kjøpte i høst. Så nå må jeg finne møbelstoff og trekke de om. Da fant jeg et nytt prosjekt til meg selv, som om jeg ikke har nok å gjøre fra før :-)
Vi var også en runde for å se på fliser igår, og vi fant noen vi likte begge to. Det er en start, vi skal kikke litt til før vi bestemmer oss. Men det er rart med det, det første man finner er vanligvis det man vil ha. Så vi får se.


Angående bareromsinspirasjon, så har Tomines en del bilder med inspirasjon: http://tomineshjem.blogspot.com/search/label/Badet
Det samme med http://enhvitdrom.blogspot.com/ , hun har nettopp pusset opp badet også.

Nå er det helg og det er deilig.


4 kommentarer:

 1. Flotte ting du har kjøpt:)
  Koselig at du vil vere med på min Give Away:)
  Ha ei fin helg
  Klem Nina

  SvarSlett
 2. Tenker det blir lekkert jeg når du får ordnet med stolen og krakken :-)

  -tina-

  SvarSlett
 3. Har jo helt glemt å takke for koselig hilsen på bloggen din! TUSEN TAKK VENNEN!

  Gleder meg til å se stol og bad i ny drakt jeg!
  Regner med at vi ses i morgen (og takk for klær!)

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Ah fine ting..Heldige du!
  Ah sees i Bergen ja;) Hehe..
  Klemmer

  SvarSlett