fredag, mai 21, 2010

Veloverstått og lang helg

Det er så koselig å ha bursdag. Jeg husker en venninne skrev i et kort til meg for mange år siden, at "man skal være glad for hver bursdag man får". Det er helt sant! Å samle alle man er glad i sammen, og kose seg sammen. Tid er faktisk det viktigste man har. Vanskelig å tenke på det i en hektisk hverdag.

Dessuten alder er jo bare et tall, ikke sant? Handymannen hadde satt inn annonse i avisa fra ungene med den gamle alderen min. Han scoret bra poeng der spør du meg. Tydelig at han synes han har en ung og sprek kone :-) Det regnet ikke da vi feiret så vi kunne sitte ut på verandaen og kose oss med mat og drikke. Det var en bra temperatur. Og ungene kunne fly rundt i hagen. Tror alle hadde det bra.
Masse flotte gaver som jeg ikke har lastet opp bildene av enda, men det kommer.


Her er det bare bilder av noen søte lykter jeg kjøpte til en billig penge på rema 1000 av alle steder. (de var i turkis og rosa også) Og mannen lurte på hva jeg skulle med flere lykter......pynte opp med de vel :-) Hehe


Ha en flott lang helg!Det blir deilig :-)2 kommentarer:

 1. Gratuulere med dagen din du :)
  Og nå må jeg skynde meg på rema 1000 og kjøpe lykter... i grønt og turkis !!!!! Satt hele innlegget ditt og lurte åp hvor de var fra,,, fiiine!!! :)

  SvarSlett
 2. Gratulere med dagen som var nok en gang :)
  Får stikke bort med gave etterhvert - mangler en liten greie nemlig... :)

  God langhelg!!

  Klem

  SvarSlett