onsdag, juni 02, 2010

Ypperlig service-finnes det lenger?

Helt klart. Lunehjem er ett ypperlig eksempel på det. Jeg skulle bytte et par bursdagsgaver.



Så var det det med lite tid og gjøre ting på sparket. Sjekket hjemmesiden deres og de var egentlig ikke åpne den dagen det passet for meg. Så tok jeg en sjanse og sendte mail for å høre om de tilfeldigvis var i butikken den dagen.



Etter hyggelig mail utveksling, og ikke minst -rask svar, så avtalte vi tidspunkt. Hun skulle være litt til og fra i butikken den dagen. Heldige meg som er litt utålmodig etter å få byttet.



Jeg kom og fikk lov til å bruke den tiden jeg trengte (jeg prøvde å kjappe meg iom det var noen små utålmodige sjeler som ventet på meg på utsiden, og så ville jeg ikke forsinke Lisbeth i butikken heller). Men det løste Lisbeth så greit.


De fikk hver sin kjærlighet på pinne av henne! Da fikk jeg bedre tid, slapp å stresse, og fikk kikke og fant masse å ta med hjem. Slo av en veldig hyggelig prat og fikk god hjelp. Samtidig satt "mannfolkene" utenfor butikken og hadde det fint med kjærlighet på pinne.



En ting er at man får meg seg masse fint hjem, men også det at selve tiden i butikken var så hyggelig at jeg gikk og gliste resten av den dagen!



Den butikken anbefales på det varmeste, ikke bare fordi de har utrolig mye fint, men også for den utrolige gode servicen og shoppingopplevelsen! De har nettbutikk også. Besøk de på http://www.lunehjem.no/



(og dere som kjenner meg, vet jeg elsker sånne papir poser der det er skrevet butikknavn på for hånd, med silkepapir oppi, hehe :-)


2 kommentarer:

  1. jeg tror vi må ta en tur til den hytta deres slik at vi kan ta en shoppingtur på veien :)

    synd det ikke ble noe trening i dag!!

    ha en fin uke! (det som er igjen av den...)

    SvarSlett
  2. Jeg vil også være med på jentetur.......
    Men denne butikken ligger i Tønsberg, eller??

    Ha en flott helg :-)

    klem fra Tina

    SvarSlett