mandag, juni 21, 2010

Hageinspirasjon

Wow, nå er det lenge siden jeg har blogget. Siden jeg ikke har lastet over bilder fra kameraet mitt enda, så viser jeg dere noen nydelige hagebilder fra http://www.landstil.com. De har mange flere inspirasjonsbilder der både fra hage og interiør. I tillegg så har de jo utrolig mye flott i butikken. Som tidligere skrevet planlegger vi uteaealene våre. Og det er så gøy fordi vi kommer på flere og flere artige ting å gjøre. men dette tar jo litt tid.
Akkurat nå har vi investert noen feriepenger i en del vintergrønne planter til foran garasjen. Bare det hjalp!

Nå skal vi ringe gravemaskin mannen for å renske opp plenen og grave litt til så vi kan bli ferdige med muren foran huset. Så blir det litt mer representabelt foran.


Det har virkelig ikke sett ut foran huset i flere år nå siden vi begynte å bygge på. Skal bli deilig å få det ordentlig!Og når det er ferdig så kan vi ta fatt på de mer morsomme oppgavene bak i hagen, der vi oppholder oss mest :-)


En utrolig fin hage de bildene her er tatt fra. Skikkelig nostalgisk!
Utegrill er også noe vi må finne ut hvordan vi skal ha. Jeg er så lei av den vanlige gass grillen som ikke er så pen og som står i veien og tar opp plass på plattingen. Men jeg må finne noe som er enkelt å bruke til hverdags og fest :-)
Denne årstiden er så deilig!3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder!
  Høres ut som dere skal få god skikk på hagen - det er så gøy når det gror til etterhvert:)

  Ha en fin mandag!
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Heisann. Mitt første besøk her inne.Fant deg nettopp. Du har en inspirerend e og lekker blogg.
  Stikk innom meg en tur. Jeg har to blogger en interiør og en for hage. Hage nummer to that is. Jobber mye med sammeplantinger og hagedesign så kanskje du finner noen tips. hagegal.no er også en god plass å være hvis man skal få til en frodig og flott hage.
  hei så lenge.
  Line Cathrin.

  SvarSlett
 3. ... jag med 2 bloggar...
  http://vindsromantik.blogspot.com/

  Åh, så vackra bilder, helt underbara.

  Vill önska dej en underbar sommar
  Kramar
  /Maggan

  SvarSlett