onsdag, juni 09, 2010

Blomster ute

Jeg har aldri plantet blomster så sent som iår. Jeg er en av de som alltid planter en stund før 17 mai og tar inn blomstene om kvelden. Det er alltid gått bra. Men iår fikk jeg ikke plantet før helgen som var.

Men da var det strålende sol og snuppa og jeg koset oss med potte plantene , men snekkermannen bannet over graving til litt større planter. Vår hage er nemlig full av kampesteiner.....
Georginer er det lenge siden jeg har hatt.
Men margeritter er favorittblomsten min! Har gjerne mange av de hvert år. Ute og inne.Denne lilla her, som jeg aldri husker navnet på, er også en favoritt.


Stemorsblomstene som jeg plantet før 17 mai har holdt seg bra :-)Deilig at vi er stort sett ferdig med husbygging. Nå begynner virkelig jobben med å få hagen som vi vil.


Vi har tegnet en skisse og har begynt planleggingen.


Her ser dere noe av steinene i bakgrunnen som skal legges ut iår.
Det eneste som er kjipt er at vi må kappe ned et par store gamle trær som vi vanligvis har hengekøya i, buhu. Elsker de trærne, men vi må fjerne de før ungene får en stor grein i hodet. De er helt råtne.Hvor lang tid tar det før frukt trær er store nok til å ha hengekøye mellom seg tro? Noen som vet? Er det virkelig så mye som 10 år? Har kikket på litt frukt trær og selv om de er høye nå så er ikke stammene så veldig tykke.
Jeg tror jeg har lyst på morell tre og pære tre og et nytt plomme tre. Nam.


1 kommentar:

  1. Så masse flott blomster da :-)
    veldig koselig.

    klem Tina

    SvarSlett