onsdag, juni 23, 2010

Ronja Røverdatter uteteater

Igår fikk var vi så heldige å få tak i billetter til forestillingen Ronja Røverdatter. Det var helt fantastisk bra. De spilte ute i skogen.


Bilder: Gjengangeren.no

Alt var bra :skuspillerene, kostymene, kulissene var helt fantastiske, musikken, stemningen og så var det en liten oppdagelsesferd i skogen på vei til forestillingen. Der så vi masse forskjellige dyr (utstoppede), villvetter og bostedet til noen røvere og det var satt ut lykter med lys i (selv om det var lyst ellers så var det så utrolig gjennomført!)

Tenk at dette er barneskuespillere (det er en teatergruppe for barn mellom 10-16 år), de hadde flammekasting , i tillegg så hadde flere av de mange replikker. Helt fantastisk hvor flinke de var.

De imponerte stort! Kan bare tenke meg hvor mange timer med arbeid de har lagt ned!


Vi koset oss skikkelig i en og halv time selv om det blåste helt forferdelig. Heldigvis hadde vi pledd i bilen som vi fikk samlet rundt oss.

Idag er det st hans og vi skal feire med god mat og drikke og gode venner. Ifjor var vi i danmark og der brant de en utstoppet heks på st hans bålet. Skikkelig stilig, haha. Måtte forklare det ordentlig for barna da gitt.
Håper dere får en fantastisk kveld!

1 kommentar:

  1. Håper dere hadde en flott St.Hans feiring :-)
    Malin og Geir var på Ronja Røverdatter i går og de var veldig fornøyde :-)

    SvarSlett