fredag, juli 31, 2009

Tordengudene

Jeg prøvde å få tak i billetter til Metallica konserten da de ble lagt ut, hadde billettservice oppe på to skjermer (en skjerm i kø og en skjerm der jeg gikk inn og ut av køen hele tiden) og satt i telefonen, men likevel ikke hell. Onsdag, dagen før konserten ringer en veldig god venninne til meg 2 ganger (fordi jeg var ute og gikk tur med et par andre veldig gode venninner). Og hun spør "er du spontan, og vil du ha billetter til konserten imorgen"? Jeg hiver meg rundt og ringer gubben som minner meg på at vi trenger barnevakt....å ja det hadde jeg glemt ...hehe.

Så tuuuuusen billioner takk for at dere var barnevakt på kort varsel og midt i oppussingen deres, mamma og pappa!!!

Og tuuusen takk til U for en herlig konsert opplevelse!!!! You're the best!

Konserten var råbra, dere kan lese om den her: http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=555899, der jeg lånte det kule bildet fra.
(de fortjente en sekser spør du meg, og jeg er ingen blod-fan altså. Jeg liker mest det 'gamle'.

Men jeg lurer på en ting, hvordan er det mulig å sovne på en Metallica konsert der det er 120 desibel??? Hehe, jeg så det med egne øyne ellers hadde jeg aldri trodd det :-)

.......................................
Ikveld skal jeg slappe av med Pirates of the Caribean film.
Må se den første først og så den andre , for den har jeg faktisk ikke sett....Gleder meg til å kikke litt på Johnny Depp igjen. Jack Sparrow er bare en genial rollefigur som han tolker sååååå bra.
(Bilder lånt fra google images)

1 kommentar:

  1. så godt at konserten var bra!! Gøy når ting bare faller på plass! Skulle gjerne lagt ut et badebilde fra regnværsdagen vår, men hadde som kjent ikke med kamera... ;)

    Kos deg med Film!

    SvarSlett