tirsdag, juli 07, 2009

Mer regn

Siden det regner ute, så får vi heller kose oss med inne bilder
Her er ny stua vår :
Stuebordet i det bildet her var egentlig et høyt kjøkken bord. Jeg fikk det av en kollega som ikke skulle ha det lenger. Tok det med meg hjem, fordi jeg bare digga hele bordet med den sprukne bordplaten på toppen, fjøl i den ene skuffen og skuff med oppdelte seksjoner på høyre siden. Jeg hadde egentlig ikke noe sted å ha det. Men min lure svigermor sa "hva med å kappe av beina så har du et fint stue bord?! Som sagt så gjort- Snekrene mine pusset ned bord platen og kappet av beina for meg. Finere stuebord finnes ikke , glis :-)
Og så måtte jeg legge inn et bilde av et kunstverk snuppa har laget på skolen:
Jeg synes den var kjempestilig!

Det ble ikke noe utesitting igår. Så det ble en film på tv, Kautokeino opprøret, og så begynte jeg på boka Ulykkesfuglen. Vi var på farten for å kjøpe inn rosebusker og jord og kakaoflis og tror vi fant hage puter til hagemøblene. Måtte ringe litt rundt idag for å få tak i flere. Fant en butikk der de hadde flere så jeg bare krysser fingrene for at fargen er riktig, fordi sånne lime grønne farger er det litt nyanse forskjell på.

2 kommentarer:

  1. Åååå! Falt helt for det bordet ditt :-) Har selv vært på jakt etter noe slikt uten å finne. Heldiggris! Nydelig blogg du har, ha en fantastisk kveld. *Klem*

    SvarSlett
  2. Tusen takk for den hyggelige kommentaren din! Kollegaen min flyttet inn i et hus, de leide, så han fikk oppgaven med å rydde leiligheten i 2 etg. Han sa han skulle gi bort mye til et loppemarked, og jeg bad om å få se først. Jeg kom hjem med 3 kjøkken stoler, det bordet og en smijerns gulvlampe. Dette skal jeg gjøre i orden først så blir det nok noen bilder på bloggen av det :-)

    SvarSlett