søndag, juli 19, 2009

Hyttetur

Kjørte hjem fra hytta igår, i pøsende regn. Men vi var kjempe heldige for når vi skulle ro over til bilen så var det opphold. Vi rakk akkurat å få ungene i regntøy, deretter gå til bilen, pakke inn i bilen og slenge fra oss regntøyet; så åpnet himmelen seg.
Det er idyllisk på hytta selv i regnvær. Hører regnet skikkelig på blikktaket. Kjempekoselig :-)Vi hadde fint vær der de første par dagene.
Virkelig idyllisk. Stille og rolig, ja, bortsett fra barna mine da.

Snuppa fikk ro leksjoner, først av bestefar, og så av pappa. Hun var virkelig flink. Så nå legger hun til og sparker ifra land og kan ro som bare det!Blåbærene er på vei.

Det var også bygget et rede på hylla på verandaen. Er ikke helt sikker på hvor mange som var klekket. Men Linerle foreldrene var veldig opptatte med å hente mat hele tiden. Men hvis de fuglebarna skulle ha mat måtte vi mennesker ikke være i nærheten av verandaen. Da satt foreldrene og ventet til vi var langt unna. Noe som er vanskelig for mine barn...hehe

2 kommentarer:

 1. Så deilig og idyllisk det så ut der;o)Vi har tilgang på hutte vi og, men jeg er og blir båtmenneske;o)
  Så godt at dere rakk til bilen, det er ikke noe særlig å komme hjem med alt søkkblaut.
  Ha en fortsatt fin sommer;o)
  Klem
  Linda

  SvarSlett
 2. så flott det var der! Godt dere ikke hadde regn hele tiden i hvertfall!! Og ikke minst deilig å slippe i skifte på unger og seg selv i bilen... ;)

  Får komme igjen veldig snart, var så koselig sist! :)

  Ha en fortsatt fin søndag.
  stor klem

  SvarSlett