onsdag, juli 08, 2009

Før og etter "gammlestua"

Som jeg viste i et annet innlegg, oppussing av "gamlestua", nå har vi fått de nye lenestolene så da kommer før og etter bildene. Her er rupanel veggen inn mot ny stua. I bakgrunnen ser du "nystua" (spisestue rett fram og stue til høyre).

Og et nytt prosjekt vises i bildet- male spisestuemøblene. (Verken mannen eller jeg kan svare på hvorfor vi kjøpte den fargen på de møblene for flere år siden, tror det var fordi vi hadde grønn sofa den gangen?! De skal bli lyse snart. Mannen har nemlig kjøpt sprøytepistol for maling, vi har mange maleprosjekter framover)
Her er rupanel veggen da snekrene mine (mannen og guttene mine) rev den gamle morkne veggen. Mannen sendte meg en mms som viste dette:
Og jeg sa ikke rør det før jeg er hjemme. Vi malte det og malte tak, malte døra, skiftet tapet og lister.
Resultatet ble en mye lysere stue:
Det "verste" er vel egentlig at vi pusset opp denne stua da vi flyttet inn for 8 år siden, så dette er andre oppussing.
Må si jeg er Myyyyyyyye mer fornøyd nå.
Noen lurer sikkert på hvorfor vi har 2 stuer. Det er fordi "gamlestua" blir brukt som tv stue for ungene. Det er utrolig kjekt når vi har besøk, eller vi voksne vil lese i "fred og ro" så sitter vi i ny stua, og kan fortsatt holde øye med pøblene.
Det var skikkelig deilig å få bedre plass. Jeg tenker tilbake med gru på den tiden vi hadde bare gammlestua. Den rommet stue, spisestue, lekegrind, tørkestativ, stellebord og ALLE lekene til de to minste, for de hadde ikke eget rom før vi bygget på....uff, da var ikke humøret alltid på topp når det skulle gjøres rent. Jeg tror man faktisk kan bli gal av rot :-)

2 kommentarer:

  1. Så flotte stoler dere har fått! Ser at det er alt for lenge siden jeg var på besøk... Tiden flyr om dagen!

    Håper dere nyter sommeren - til tross for været... er visst klarere nå.

    Stor klem

    SvarSlett
  2. Så koselig dere har det! Og veldig hyggelig å oppdage bloggen din :) Spinner litt rundt her hjemme, klør i fingrene etter å gjøre om i huset hehe... men nå kommer vel sola tilbake så vi får kaste oss ut og overse alt som er inne hehe... Heldig at du har to stuer- kjenner til det med å sitte litt i ro og ev se tv eller skravle, mens ungene helst har andre planer ;) klem, Gunhild i Lavendelheimen.

    SvarSlett