mandag, august 02, 2010

Hage inspirasjon

Selv om ferien er over for denne gang så er jo ikke sommeren over enda. August bruker å ha mange flotte dager, akkurat som dagen idag ser ut til å bli.
Da passer det med litt hage inspirasjon. Jeg blir aldri lei av det. Bildene her er fra Martha Stewart. Det er jo greit å forlenge sommerferien litt også. Ferien ble litt amputert fordi sviger-bestemor ble lagt inn på sykehus, men vi fikk tatt noen små turer innimellom. Og skal på et par turer til nå utover. Det blir koselig. For da varer sommer ferien litt lenger. Selv med litt jobbing innimellom.

Morsomt å lage blomsterpotter av klesklyper!
Jeg har veldig sansen for gamle trekasser. Jeg har fått et par til i samlingen min
:-)
Potter kan lages av det meste. Her et eksemplar med bark.
En potte med knapper kan vi jo lage. Vi har jo alltids noen knapper liggende her og der. Jeg fant en del da jeg ryddet igjennom litt saker som har blitt forvist til hobbyrommet i det siste. Begynner så smått å komme i orden nå.

En hylle med blomsterpotter oppi. Gammelt nytt, det har vi jo hatt lenge, hehe.Smart gjenbruk av blikkbokser:
Bare mal de i ønsket farge. Jeg likte denne fargen på bildet jeg da :-D

Koselig sitteplasser må man ha.


Og litt sydlandsk stemning tilslutt:Ha en flott sommerdag!1 kommentar:

 1. Hei!
  Jeg fant deg da jeg søkte på nettet etter bilder på "gjenbruk av gamle vinduer". Da dukket bloggen din opp under tittelen "levegg av gamle vinduer". Jeg har nemlig tenkt å lage meg en romdeler i stua ved hjelp av gamle, rutete vinduer, og ville ha litt inspirasjon. Jeg gikk inn på bloggen din, men fant aldri innlegget om levegg av gamle vinduer....men jeg fant mye annet interessant! :)) Flott blogg! Jeg følger deg videre. :)

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett