fredag, august 13, 2010

Døra er på plass

Ferdig vasket så var døra så fin. Og en gammel trekasse som jeg også fant på verkstedet fikk stå foran med lykt og plante og jeg er riktig så fornøyd!
Hyllen over sofaen har selvfølgelig handymannen snekret. Den er utformet akkurat som vindusbrettene i hele nybygget. Han har vært skikkelig flink!
Det skal også henges opp bilder under hyllen så det er derfor den henger så høyt oppe på veggen.


Forbokstaven i navnet til barna har jeg kjøpt på Panduro. Jeg fikk endelig malt de samtidig som jeg holdt på å male spisestua.


(og så skal det noen endringer til der tv'en står. Måtte bruke en kommode midlertidig når vi plutselig satte tv'en i denne stua)

Mangler fortsatt liftgardiner i de vinduene og flere bilder på veggene. Men jeg tar meg god tid så vi slipper å ommøblere på nye vegger. Vil ikke ha unødig med spiker- eller skruehull.....fysj.


Idag er det en våt opplevelse ute. Det er koselig å sitte inne og høre på regndråpene som faller ned. Jeg er glad i regnvær jeg. Men det er litt kjedelig at man blir klissvåt på låra bare ved å gå ut til bilen som står rett utenfor.
På onsdag syklet jeg i sånt vær og ble ikke våt da.

Jeg har en regnjakke som går rett nedenfor rumpa, så jeg blir våt på lårene. Men det er hette på den. Den andre regnjakka er lang og kjempefin, men mangler hette. Den tredje har begge deler, men jeg synes den slipper igjennom litt for mye vann når det er slike mengder. Så av tre onder har jeg valgt den med hetta idag. Regnbukser er for pyser......(neida bare tuller, men det tar jeg kun på hvis jeg virkelig MÅ, som feks hvis jeg må sykle i regnvær. Synes det er altfor klamt. Da sitter jeg heller med litt våte bukselår et par timer...sta, nei......)

Ha en flott helg, håper du ikke regner bort!

4 kommentarer:

 1. Skikkelig flott med den døra :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. nydelig og sjarmerende dør du har fått tak i.den passet inn så godt.flott hylle å.ha ei flott helg.klem:)

  SvarSlett
 3. Herlig med døra!...Og kransen! også den trekassa! Flink er du!!
  ..og flink handyman har du også!! :))

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 4. Så fint det ble! men det overrasker meg ikke, du er utrolig flink Jeanette!!!
  Søte bokstaver, men lurte litt på hva ATO betydde før det gikk opp et lite lys ;-)

  klem til herlige du og god helg. Håper vi sees snart :-)

  SvarSlett