søndag, august 08, 2010

Flott vær til en flott overraskelsesfest

Snakk om å bestille riktig vær til riktig dag! Skikkelig sommervær, UTEN VIND, til å overraske en intet-anende 60 åring. (her er en flott bukett som vi fikk av et vennepar av jubilanten som takk for at vi stelte istand. Skikkelig koselig gest, og blomstene var lekre. Håper de holder kjempelenge!)
Her er det flotte kortet ungene laget til bestefar. Helt til høyre har de tegnet en limosine må skjønne. De var enige om at når de blir president skal de bestemme at alle som har bursdag skal få lov til å kjøre i limosine hele dagen på bursdagen sin.
Fikk brukt de kjekke lyktene som ble kjøpt på clas ohlsen til en billig penge.

Og nå tror jeg handymannen endelig skjønte hvorfor jeg har så mange lykter. Kom til bra nytte igår da det begynte å bli mørkt.


Bestikkkurven var veldig kjekk å ha da, og en gammel tre kasse som flere telys lå i.


Eneste som var litt kjipt er at vi brukte store deler av den flotte dagen til å rigge opp ting og tang. Men vi var jo ute og fikk nyte litt.
De party teltene vi fikk låne av gode venner var utrolig kjekke. Sånne må jeg se om har kommet på salg et eller annet sted. Hadde vært kjekt å ha de liggende til en senere anledning. Veldig enkle å sette opp!

Trillebåren, med laken oppi, til venstre i bildet fylte handymannen med is og iskaldt vann til å holde drikke kaldt. Fungerte kjempebra.
Det er nå sommeren kommer ikke sant?
Ha en flott solfylt og deilig varm søndag!


3 kommentarer:

 1. Nydelige blomster! ...som var vel fortjent til driftige og kreative fest-arrangører! :)

  Klem
  June
  Nostalgi&Skriverier

  SvarSlett
 2. Å så koselig! Tipper det var en bestefar som ble glad og rørt jeg:))

  Nydelige blomster!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Så gøy for bestefar! Tenker han ble overrasket!

  klem

  SvarSlett