søndag, mars 14, 2010

Frokost på senga

Idag overrasket barna oss med frokost på senga. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise noen bilder av soverommet. Slik det fremstår uten frokost på sengen :-)

Velkommen inn. Litt før 8 hørte vi de romstrerte på kjøkkenet. De lagde den ene retten etter den andre. Salt kjeks med sytetøy, en tørr skalk med ost og majones, og godis rester fra igår kveld som jeg har gjemt i et av de høyeste skapene. Rart de klarer å finne fram til ting de ikke skal...hehe.

Denne tapeten tok jeg med en prøve på for moroskyld. Og det var faktisk den som passet best i lyset på soverommet. (de andre var også barokk mønstret, men helt lyse, i ulike hvittoner- sjokk, hehe)

Liljekonvall elsker jeg, så det må jeg ha på nattbordene.


Baby skoene til mannen står på yndlingsmøbelet mitt. Gammel kommode som var shabby hvitt i noen år, så fjernet vi alle malingen og hadde den orginal. Og så da den skulle flyttes inn på det nye soverommet ble kommoden hvit igjen.
Klesskapene skal ha "gardiner" i vinduene, når jeg får somlet meg til det. Liker ikke når innholdet skinner igjennom.

Bak klesskapene er det et ganske stort skap som går hele veien bak klesskapene. Der skal det gjøres skikkelig i orden med hyller og knagger til sommeren. Der skal sesongtøy oppbevares.Til høyre er døra til verandaen vi har rett utenfor soverommet. Der har vi sjøgløtt, hehe. (såvidt vi ser litt vann der, men det er kjempebra utsikt derfra).Denne rammen kjøpte jeg i en interiør butikk i Trysil, leeeeenge før vi begynte på soverommet.


Ha en flott søndag.5 kommentarer:

 1. For et nydelig soverom dere har :))

  Kjenner godt til frokost på senga laget av barna ja hehe. Huker godt en gang jeg fikk et tørt knekkebrød med peanøttsmør på haha. hang godt i ganen det :))
  men koselig er det..

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Der kom det lekre soverommet ja! Har ventet på å se bildene av det her inne :)
  Deilig med frokost på sengen da - eller i hvertfall tanken er deilig.. ;)

  Ha en fin søndag kveld - snart klar for ny uke!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så skjønne barn som lager flere retters frokost til mor og far :)
  Lekre bilder fra et delikat soverom!

  SvarSlett
 4. Lekker tapet og utrolig smart skap!!!!

  SvarSlett
 5. Og, så flott soverom : )

  -Ha en fin onsdag

  Klem

  SvarSlett