søndag, mars 28, 2010

Bad fortsettelse

Fredag trodde jeg at jeg kunne skrive et ferdig innlegg om badet, optimist som jeg er...eh vel....men denne gangen trodde jeg faktisk at de skulle klare det. Men den gang ei. Her er bilder av noe som er ferdig, men det er ikke helt riktig det heller. Over her ser dere en del av dusjen. Men dusjen er ikke ferdig fordi snekker valgte å flytte veggen som igjen førte til at dusjdør skal være 90. Men 80 var bestilt. Mannen sa ifra om dette og prosjektleder-snekker sa: no problem. Men da rørlegger kom for å montere dusjdøren sa han jo stort problem. 10 cm stort problem faktisk. Hehe.

Nå er ny dusjdør bestilt, kommer på mandag og blir montert på tirsdag? Ja, jeg tror det når jeg får se det.

Men resten er jo på plass, så vi kan jo dusje....eh nei. Fordi den døra som ikke passer (og esken den kom i ) den skal jo stå der i dusjnisjen fram til den andre kommer. Må være fordi de ikke har lagringsplass i rørleggerbutikken- men her hos oss er det plass- der jeg vil dusje. Og så står døra så trygt når det er 2 turbo gutter som spinner rundt overalt her. Nå må jeg begynne å følge de på do igjen for å passe at det kun er på do de skal, og de små blærene deres holder jo ikke akkurat på så mye. Men et pluss er jo at jeg får tilbringe mye tid på det etterlengtede badet mitt :-)


Den nye vasken er på plass, jippi? Ja nesten. Bortsett fra at de ikke har montert "proppen" ordentlig. Dvs den står nede hele tiden så når vi vasker hender etter toalett besøk må vi også dyppe ned i vannet og dra opp proppen manuelt sånn at vannet skal renne ut. Men det begynner å se bra ut da...


Mykje lys og mykje varme......eh nei. Elektriker ble oppringt av mannen på fredag ved lunsj tider. Vil ikke være masete...så han ventet til etter lunsj. "Hæ skal jeg til dere idag, nei det rekker jeg ikke. Men jeg stikker innom for å se hva jeg trenger å ta med meg". Hmm mulig jeg er blond, men når alt av lamper og varmekabler ligger på site'en så trodde jeg at de hadde verktøy i de varebilene sine til å montere. Men der tok jeg visst feil. Nå lurer jeg veldig på hva de har i bilene sine.
Her ligger lamper og venter tålmodig, mer tålmodig enn meg : -)


2 kommentarer:

 1. Ikke pent å le.... men du skriver jo morsomt da.
  Synd det ikke ble ferdig, men satser på onsdag nå da eller??
  Skal fortsette å krysse ting og tang, selv om det ikke har hjulpet så mye til nå ;-)

  -tina-

  SvarSlett
 2. åhh nei ble det ikke feridg!! Krysser alle fingre og tær for at det blir klart til helligdagene...
  Masse klem

  SvarSlett