fredag, februar 19, 2010

Herlige vinter.....not

Det er min skyld det er vinter enda. For jeg har nemlig kjøpt meg ny sykkel og kan ikke vente på å få syklet fram og tilbake på jobb igjen.
Dette er ikke min sykkel, men det er jo nesten en greengate sykkel!
Kanskje jeg skulle ta pantent på det?
Hadde ikke jeg kjøpt sykkel så er jeg sikker på at det hadde vært vår nå så jeg kunne syklet på min veldig gamle, tunge og nedarvede sykkel.

Og en annen grunn til at jeg hater vinteren akkurat nå er at min kjære har ommøblert ryggen sin igjen. Dvs han kan nesten ikke gå pga ryggen. Og hvem må måke 2 oppkjørsler da: jo meg.

Men mistforstå meg rett- jeg har ingenting mot å måke, tvert om- det er nydelig trim og jeg kan ta ipod musikken min på øra.

MEN jeg får helt prestasjonsangst. Når mannen måker er det de flotte linjalrette brøytekanter. Du kunne faktisk tro at det var en snøfreser som hadde laget de.

Og når jeg måker er det ikke sånn. Så jeg har egentlig fått forbud mot å måke. hehe. Men ikke nå.

Ha en god helg! Nå stikker jeg og måker. Hehe

3 kommentarer:

 1. Lekker sykkel på bildet. Gøy med ny sykkel da - også så mye lettere å sykle på en ordentlig sykkel. Jeg hadde bittelitt problemer med å tenke på at snømåking var trim klokken seks til morgen i dag. spesielt da jeg på jobben og måtte måke meg inn til dørene der også...
  god bedring til mannen.

  stor klem

  SvarSlett
 2. Ny sykkel!!! Grattis :-) være med å sykle jentetråket i juni da Hamar - Oslo, 13 mil :-)
  Hilse gubben å ønske god bedring.
  Snakkea :-)

  klem klem
  -tina-

  SvarSlett
 3. Du får hilse "måke snø nazisten" fra meg og si at jeg tar av meg hatten for at du er ute å måker, jammen litt av en fangst for mannen din du

  SvarSlett