onsdag, januar 27, 2010

Gang

Jeg hater å være syk, det gjør vel alle. Det er enda verre når barna er syke. Men jeg tror de er ganske mye bedre nå. De orker å krangle litt og det er jo et friskhetstegn det. Det er faktisk enda verre å være syk når det er strålende sol ute, blå nydelig himmel og varmegrader som idag. Bare et par plussgrader, men det hjelper. Jeg må innrømme at jeg fikk litt vår-fornemmelser nå, men jeg vet at det blir kaldere igjen og det er nok lenge til våren. Men når våren er her så er det med et deilig, nytt og større bad her hjemme så vi har mye å se fram til :-D

Tror det meste av planene for det nye badet er klart nå. Mannen skal møte rørleggeren etterpå og sende tegningene til snekkeren, så da får vi høre om det er noe mer vi ikke har tenkt på.Den lille gangen i trappeavsatsen har ikke plass til mye. Men det er koselig å ha litt der.
Gamle bøker fra mannens familie:


Den gamle lampa kjøpte vi i en antikkbutikk i Alingsås for snart 10 år siden. Det var mange antikksjapper i Alingsås, men jeg aner ikke om de fortsatt er der. Det så mange år siden jeg har vært der. Kanskje ta en sverige tur til våren også :-)
Ha en flott dag i det nydelige været alle sammen.


3 kommentarer:

 1. Håper både du og barna blir friske snart!! Ønsker deg masse god bedring!

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Så mange nydelige gamle ting;o))) Skal bli spennende å se hvordan badet blir.
  Håper dere blir friske snart..
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 3. Ah ja var ikke Bergen og konserten fantastisk?
  Helt herlig spør du meg...
  Vi sto helt framme også..Dave Dave Dave..mmm..
  Var det på Kløverhuset du var? Tror det bare var et eller to slike skjerf..
  Fortsatt fiiiiiin dag:)Klemmer

  SvarSlett