torsdag, juni 11, 2009


Kjøpte et søtt hjerte og en krok til å ha den på. Skulle egentlig ha den på veranda veggen, men siden været har vært så dårlig, sa passet den på stueveggen inne. Vi får se om den blir flyttet på siden.

Denne stueveggen er i "gamlestua" vår. Dvs den stua vi hadde før vi bygde på huset. Nå er det tv stue og "bibliotek", fordi vi har bok hyller der, hehe.
Vi får snart et par deilige nye og lyse lenestoler til å ha der. Legger ut bilder når de er på plass. De vi har der nå er veldige slitne og rød.

Da vi pusset opp denne gamle stua så var det fordi vi var litt lei av den mørke beige fargen som var der fra før (som vi pusset opp da vi flyttet inn for 7 år siden, hehe). Bestemte oss for å male taket hvitt, og finne en lysere tapet og male muren lysere også.

Men det skjulte seg en veldig hyggelig overraskelse der, Vi skulle bytte veggplatene fordi de var gamle og morkne fra 50-tallet. Så mens jeg og snuppa var i Spania på besøk hos familie, rev guttene mine den gamle veggen.

Under veggplatene var det ru-panel. Mannen sendte meg en mms:
Jeg ringte han med en gang "Ikke rør den veggen før jeg kommer hjem!!!"


Vi brukte litt tid og 3 forsøk på å finne den rette fargen til veggen som skulle gå både til nystua i åpningen i bakgrunnen på bildet, og til tapeten vi hadde funnet til resten av veggene.

Dette er det søte vinduet vi hadde i gamle stua og det beholdt vi rammen til. Mannen har bygget den igjen og tapetsert med tapeten vi har i resten av stua og laget fine lister rundt.
Dette er det samme vinduet sett utenfra før vi bygget på. (jeg hadde ikke før-bilde av vinduet fra innsiden, fordi vi hadde egentlig tenkt å kle det igjen med nye veggplater, før vi fant rupanelet.)

Her ser du rupanel veggen mot tapeten:

Jeg skal ta noen bilder av det nå i samme vinkel som de før bildene er.

2 kommentarer:

 1. Er vedlig fint med den veggen i stua deres, og det vinduet er jo bare så søtt.
  Ordentlig koselig har det blitt hos dere :)

  Tina

  SvarSlett
 2. Takk Tina!
  Gleder meg til å se resultatet hos dere også:-)

  SvarSlett