mandag, november 21, 2011

Herlig adventsstid

Tenk at det snart er første advent. Utrolig så fort dette året har gått.
Men det virker som om det er så lenge til første advent, for det er så mildt og bart ute. Ifjor hadde vi masse snø, og det var ganske kaldt.


Jeg trodde aldri at jeg noen gang ville si at jeg savner snøen!!!! Men det blir så veldig julestemning av det.


Det var jo så stusselig å ta julekortbilder av ungene ute i helgen, omgitt av grønt. Vi tok ut den gamle røde barnekjelken og satte den på det fortsatt grønne gresset. Hmmmm , ikke helt det samme.....

Minisnekkeren kom med et godt forslag- "kan du ikke leie sånn snøkanon mamma, som spruter snø på oss?" Tror ungene savner snøen også.....


Ifjor kastet de snøballer på meg mens jeg forsøkte å fange blinkskuddet. Og blink skuddet kom, da småbrødre traff storesøster, løst heldigvis, på nesa med litt pulversnø. Ikke med mening, men hell i uhell, hun lo, gutta lo, og jeg knipset mens jeg lo.
At ikke jeg tenkte på å ta bilder mens det var frost på morgenen....men den ideen kom fra venninna mi litt sent- for dagen etter ble det mildt, jaja.


Er du i rute med forberedelser? Ungene hjalp meg finne litt mose og kongler i skogen i helgen. Jeg tror jeg skal finne fram adventsstaken idag. Tror også jeg skal kjøpe lys til den idag så den er klar før helgen.

Da er det bare snøen vi mangler til advent, håper den kommer i løpet av uka da, senest på søndag  :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar