onsdag, august 21, 2013

Long time no see

wow, snakk om å ta en laaaaang bloggpause. Og jo lenger tid det gikk, jo vanskeligere ble det å komme tilbake og i siget. Tenkte på det mange ganger, -nå skal jeg skrive litt og poste noen herlige bilder, men nææææ ikke idag. Og sånn gikk nå dagene :-)


Hadde skikkelig skrivesperre, hadde egentlig ikke noe spesielt å komme med, så da ble det bare å surfe på andres blogger og kikke litt. 


Men under surferunder ser man stadig noen nydelige bilder rundt omkring av nydelige steder og ting og tang og møbler og interiør, så for min egen del så må jeg jo fortsette å blogge. Bare tar litt tid å komme igang.


Så kan man jo nyte bildene og drømme seg litt bort, eller få noen gode ideer til hva mer man kan finne på hjemme :-)


For har man egen bolig, blir man ikke arbeidsledig. 


Sommer temperaturer holder stand, jippi! Elsker det været vi har for tiden. Og håper vi er heldige leeeeeeeenge! For sommeren iår har vært fantastisk både hjemme og på tur. Til og med på søndagen, da det egentlig skulle regne under olabilløpet var vi heldige med bare litt regn, og 18 grader (men grått...)


Sitter ute hver dag, kanskje ikke like lenge om gangen, for nå når skolen har begynt er det stadig noe man må gjøre. 


Igår skulle jeg egentlig på trening, men vips så fikk vi besøk og da satte vi oss godt til rette på den deilige plattingen vår og nøt solen som fortsatt varmet oss.


Det er så deilig å fortsatt kunne nyte hagen og dens vekster.


Blomstene trives fortsatt overraskende bra. Noen få som nok må byttes ut til lyng og calluna snart, men jeg forsøker å drøye så lenge som mulig. Skal laste opp noen bilder fra hagen vår snart. Ellers så liker jeg de steinene omgitt av blomster under her. Har et par sånne blomster hjemme nå som trives veeeeeeldig godt om dagen.


Selv om luften om morgenen er veldig kald, blir det fort varmt når solen står på, så jeg vil ikke bytte til de typiske høst blomstene helt enda......


Ha en deilig sen-sommer kveld!

Vi 'sees' snart igjen :-)


-->
diverse bilder fra nett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar