lørdag, mai 28, 2011

Hagen blomstrer

Som de fleste bloggere så elsker jeg hage også. Det er så deilig å omgi seg med nydelige blomster og innrede litt ute i tillegg til inne.
 Stemorsblomster er et must. Og Margeritter må jeg alltid ha. Yndlingsblomsten min etter liljekonvall.
 Løytnanthjertene ser ut som de er dopet, for de har vokst seg skikkelig frodig! Også en yndlingsblomst, hehe-

 Og det har kommet knopper på pionene til farmor. Jeg arvet denne fra foreldrene mine ifjor. De er fra hagen til farmor. Det så ikke ut til at den likte å bli flyttet ifjor, men det virker som den trives iår. Den får litt ekstra pleie, og har fått 5-6 knopper, bittesmå. Blir spennende å se hvordan den blir. Jeg husker ikke hvilken farge blomster den har heller, så det blir en fin overraskelse!


Litt morsomt at de fleste blomster og planter jeg planter i hagen er akkurat som i hagen til besteforeldrene mine var. Jeg elsket å gå rundt i hagen sammen med bestefaren min og pleie blomstene sammen med han. Gode minner fra barndommen som dukker opp mens jeg tusler rundt i hagen selv.


Ha en fortreffelig lørdag!!!2 kommentarer:

 1. Takk for deilige bilder på en regnfull dag. Ikke så gøy med blomstene ute da...... Løyntnatshjerte og pioner er bare helt nydelige da :)
  Ha en flott helg.
  Klem

  Ps ikke glem blomsten din som står hos meg da ;)

  SvarSlett
 2. Vakkert. Fint med gode besteforeldreminner. Jeg har begynt å ta med litt fra svigermors have i stockholm. Så vokser liksom en bit av henne her hos oss.
  Ha en fin kveld,
  Anki

  SvarSlett