torsdag, desember 16, 2010

Den fineste juletrepynten synes jeg

Bortsett fra pynten ungene har laget selvfølgelig, er de englene under her. Det var min jobb å henge opp de englene på treet hjemme da jeg var liten (ja egentlig til jeg flyttet hjemmefra :-) De henger fortsatt på treet til mamma og pappa hvert år. Og jeg tror jeg må forsøke å lage noen lignende selv, for jeg har aldri funnet de i noen butikker. Det er glitter og glansbilde og tja, stivt englehår. Så jeg skal se hva jeg får trommet sammen.

 Jeg liker også resten av pynten på treet til mamma og pappa. Denne candy cane tror jeg faktisk min bror lagde på skolen i Canada.
 Og så elsker jeg de gamle vintage kulene som de har:
Denne kulen minte meg om et egg, hehe.

 Jeg pleide å sitte og snurre på de kulene her og se hvordan de danset i juletrelysene. Men bare når mamma og pappa var opptatt, for det var egentlig ikke lov til å røre :-P

Men de oppdaget jo oss alltid da vi ikke klarte å holde fingrene fra å ringe med bjellene her.
Jeg må innrømme at jeg gjør det fortsatt når jeg besøker de i julen. Klarer ikke å la være.....haha.

**************************
Denne uken så sa jeg at vi skulle finne tre, vaske og bake.
Vi har bakt, vi har funnet et tre. Og det eneste vi har vasket, men opp til flere ganger, er oppkast.....nå er det runde 2 for et av barna.
Vi voksne hadde runde 2 forrige uke, så nå håper jeg de andre slipper og at det tar slutt snart! Merkelig, enda så nøye man er med håndhygiene, og bruker tom antibac både hjemme og på jobb. Forhåndsregler har ikke funket hos oss.....
Det er så fælt når ungene er dårlige. Bra det går ganske fort over. Og da regner jeg med at vi er friske hele julen :-)

Håper dere andre er friske og nyter adventstiden!


3 kommentarer:

 1. Koselig med barndomsminner..... komme hjem til mamma og pappa og gjøre det man gjorde når man var liten, det er topp!!
  Nydelig pynt da!
  God bedring til den som er syk nå.... vi sees kanskje i kveld?

  klem

  SvarSlett
 2. Fin juletrepynt, mange minner hos mine foreldre også. :o) Håper treet vårt kan bli sånn for våre små også, når de flytter ut og ikke er barn mer. :o)

  Synd med mye sykdom, håper dere får slippe flere runder og at dere snart er friske igjen!

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  NB! Tar du utfordringen? Se kveldens innlegg hos meg!

  SvarSlett
 3. Sånn engel du har der med stive syntetiske hår har jeg også. Regner med at den har hatt glansbilde til hode en gang i tiden. Min engel pluss en gammel trådnisse fra mine besteforeldre må på treet hvert år.

  SvarSlett