lørdag, januar 22, 2011

En gammel dukkevogn

Ref innlegget igår, om at jeg spurte minisnekkeren om vi skulle innom en antikkbutikk på vei hjem fra en handletur. Han sa ja, men betingelsen var at han skulle ha noe i denne butikken. Jaja, tenkte jeg, finner du noe her så skal du jammen få det.

Det første han ser (før jeg fant vindusrammen) var denne dukkevognen! Jeg falt jo for den med en gang jeg også. Og prisen var det ingenting å utsette på heller. Så den fikk han, men det var en betingelse.
 Den skal IKKE ut om sommeren, og han må leke veldig forsiktig med den. Noe som ikke er et problem siden hjulene ikke er helt runde lenger, så det humper og bumper når han triller den.
Han fant frem dukker, og tepper og puter og lekebleier og alt til tvillingene sine han. Det er så artig, for gutta her i huset har alltid lekt mye mer med dukker, og dukkevogner enn snuppa noen gang har gjort.

Ha en fortsatt flott helg :-)3 kommentarer:

 1. ååå så fin den er,
  herlig at gutta leker med dukker.
  ha en fin helg,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅ såååå fiiiiin. Jeg har lett og lett etter en gammel vogn eller dukkevogn. jentene mine er vokst fra dukkene, så jeg tenkte å finne en slik å ha dem i til pynt.
  Heldig var du med et godt og flott kjøp!

  SvarSlett
 3. Har god smak han minisnekkeren din!! Rå flott vogn!!

  Klem

  SvarSlett