torsdag, mai 28, 2009

Depeche Mode Concert utsatt

Jeg hadde gledet meg så lenge til denne konserten. Gledet meg til å se DM i enda en ny by (jeg har sett dem live i København, Gøteborg, Stockholm og Oslo).
Nå skulle jeg få se dem i Bergen, men de avlyser den konserten og flytter konserten til slutten av Januar.
No offense, kjære Bergensere, men jeg hadde gledet meg til Bergen nå på sommeren. Heller regn i Bergen om sommeren enn på sure vinteren. Tenkte vi skulle ha en ordentlig kjærestetur i samme slengen og nå må vi nyte det i januar. jaja.
Arvika skal de fortsatt til. Hmmm kanskje jeg skal overtale mannen til en Arvika tur som kjæreste-tur nå i sommer og så blir det Bergen kjærestetur i Januar, begge toppet med DM konsert....
Haha, Fortsettelsen følger......

(glemte helt å si, God Bedring Dave Gahan!!! Det står mer om konsertene på depechemode.com)
Ute på trappe-inngangen

Denne kroken har jeg kjøpt til "i hagen" skiltet (skiltet fikk jeg av svigers til bursdagen min). Jeg har et velkommen skilt fra før også, som jeg bytter litt på.
Det var faktisk mannen min som var så flink og fant denne kroken. Passet veldig godt til synes jeg.



Dette termometeret fikk jeg også til bursdagen min av svigers :-)








Dette er andre siden av veggen ute på trappen. Kroken fant jeg på Maxbo (av alle steder) for noen år siden. Kransen laget snuppa mi sammen med svigermor til bursdagen min for et par år siden. Det er fiske garn med skjell limt på, så den henger på veggen som er godt beskyttet under tak.





onsdag, mai 27, 2009



Dagens rose går til min mann. Jeg kom hjem fra industrivernøvelse igår, kjempe sliten. Hva møter meg? Ferdig smurt deilig egge smørbrød, en kopp kakao og et fotbad! Jeg føler meg som verdens heldigste jente som har en så snill og omtenksom mann!

tirsdag, mai 26, 2009

Jeg må bare vise fram det flotte kortet jeg fikk av en venninne til bursdagen min. (Tusen takk R :-)






Og inni kortet:







Pakken er jo nesten like fin:




Inni pakken var det bla masse nytt papir!!! Og det gir jo inspirasjon bare av å se på det. Tenk å bli så glad for å se på papir, hehe.

Jeg var ikke så vanskelig å be når en kollega sendte sms og spurte om jeg kunne lage et bryllupskort. Det er det raskeste kortet jeg har laget. Utformingen på kortet kom til meg samtidig som jeg hentet fram kortutstyret.


Bokstavene lå også i pakken min, og det revne hjertet er innpakningspapiret til gaven min. Her resirkulerer vi!

mandag, mai 25, 2009



Jeg har hatt bursdag!


Jeg prøver å glemme tallet (jeg føler meg ikke så gammel likevel), for det å ha bursdag er så koselig. Har hatt besøk av familie og venner. Og barna mine er jo så ivrige etter å gi sine hjemmelagde kort, noe de vet mamma setter veeeeeeldig stort pris på.


Dette er gaven fra Svigers, så lekkert pakket inn. Hadde det ikke vært for at jeg var så utrolig nygjerrig på hva som var inni, så kunne jeg latt den være som den var.


En fin plante i en veldig tøff blomster potte fra sviger-mormor, eller Gomo som ungene kaller henne. Den dama har god smak til å være 88 år gammel :-)